STRAVIČNA NESREĆA! Srušio se avion blizu grada: Poginulo troje dece, policija utvrđuje okolnosti slučaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 07:08

STRAVIČNA NESREĆA! Srušio se avion blizu grada: Poginulo troje dece, policija utvrđuje okolnosti slučaja

Tragedija koja je potresla Australiju ali i svet.

Piter Nejl (65) i njegovi unuci, Rafael (11), Evita (9) i Filomena (6) poginuli su u nesreći u neposrednoj blizini glavnog grada Australije, Kanbere, kada se srušio avion kojim je deda upravljao.

Deca su iz Armidejla bili u poseti svom dedi, a neposredno pre vožnje avionom, oni su svi zajedno išli u zoološki vrt. Nakon posete životinjama, deca su se sa dedom igrala kod kuće, a zatim su rešili da se provozaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avionom.

Nikome još uvek nije jasno kako je usledila nesreća i šta je njoj prethodilo. Kontrola letenja je čula zastrašujući zvuk pre samog pada i poslednje reči Pitera Nejla.

Na snimku se čuje signal za poletanje sa aerodroma u Kanberi, a zatim i odgovor na navigaciju koju je izdala kontrola letenja.

Porodica preminulih se posle dugog perioda ćutanja oglasila i zamolila da svi poštuju njihovu privatnost.

Nema reči da se opiše tuga koju osećamo. Tražimo samo da poštujete našu privatnost jer su ovo mnogo teški momenti za nas - rekli su članovi porodice Nejl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.