STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo poznati mladi umetnik u sudaru s kamionom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo poznati mladi umetnik u sudaru s kamionom!

Vozač automobila registarskih oznaka BiH poginuo je u sredu u sudaru s kamionom u Ličkom Petrovom selu na Plitvičkom putu

Saobraćajna nesreća se dogodila u 11.35 časova, a uzrok nesreće trebalo bi da bude poznat nakon uviđaja. U nesreći je poginuo Anis Smajić.

Anis Smajić je rođen 12. juna 1993. godine u Bihaću, gde je proveo detinjstvo i završio osnovnu i srednju školu. Njegove afinitete prema umetnosti već u osnovnoj školi primećuje njegova nastavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << likovnog pa tako pod njenim rukovodstvom beleži i prve uspehe, a zatim upisuje srednju umetničku školu (2008) te nastavlja sa usavršavanjem.

Krajem 2012. godine pseudonimom Anik Dub stupa na Street Art scenu kroz graffite i taggove, a kasnije istoimeni pseudonim postaje ključni faktor za formiranje brenda. Street Art umetnost – pogotovo "3D art" stvara mu direktan kontakt sa publikom, što je ujedno pobudilo veliko interesovanje medija i njegova umetnost izlazi iz sene.

Razni festivali, kampovi i izložbe doprineli su u formiranju kako ličnosti tako i "umetničkog rukopisa.

Pored klasičnih medija u srednjoj umetničkoj školi sam kreće u istraživanja "drugih" materijala i s tim na poseban način prezentuje celokupan umetnički rad.

Pod terminom "drugih" ili moderniji medij razvija rad u tehnikama airbrush, tattooart, murali, dizajn, marketing, performans, portreti kasnije karikature...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.