STRAVIČNA NESREĆA! Poginuo pešak kod Kovačice, vozač koj je izazvao nesreću pobegao sa lica mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 23:30

STRAVIČNA NESREĆA! Poginuo pešak kod Kovačice, vozač koj je izazvao nesreću pobegao sa lica mesta

U selu Padina u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula je jedna osoba

.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Za sada nepoznata osoba koja se kretala kao pešak poginula je u saobraćajnoj nesreći u selu Padina kod Kovačica, prenosi na instagramu kanal "192.rs".

- Vozač za koji je izazvao nesreću je pobegao sa lica mesta. Saobraćaj je obustavljen, u toku je uviđaj - navodi se objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMATIČNA NESREĆA U AUSTRIJI: Minibus sa radnicima se prevrnuo, jedna osoba zarobljena u olupini, među povređenima i Srbi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 13:13

Vatrogasci su morali da seku vozilo...Osam osoba iz Srbije i Slovenije povređeno je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći, nedaleko od austrijskog mesta Manersdorf...Kako prenose tamošnji mediji, radi se o radnicima, a do udesa je najverovatnije došlo kada je vozač, Srbin (46) zaspao za volanom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.