STRAVIČNA NESREĆA NA TRKAMA FORMULE! Bolid preleteo stazu, četvoro TEŠKO POVREĐENO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA NA TRKAMA FORMULE! Bolid preleteo stazu, četvoro TEŠKO POVREĐENO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Zastrašujući udes dogodio se u nedelju pre podne u trci Formule 3 za Veliku nagradu Makaa, kada je bolid preleteo zaštitnu ogradu

Prema prvim informacijama, četiri osobe su teško stradale i nalaze se u kritičnom stanju.

Bolid Sofije Flerš je posle kontakta sa drugom formulom, preleteo ogradu i udario u deo kraj staze u kojem su bili smešteni fotoreporteri i kamermani.

Trojica fotoreportera i jedan kamerman su teško povređeni i hitno su prebačeni u bolnicu. Još uvek nema informacija o vozaču formule.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta trka Formule nakon nesreće, povređeno više osoba (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2018

Na trci Formule 3 za Veliku nagradu Makaoa desila se nesreća. Automobil nemačkog vozača Sofije Florš prošao je kroz zaštitnu ogradu i udario u štand za fotografe. U incidentu je povređeno pet osoba Na trci Formule 3 za Veliku nagradu Makaoa desila se nesreća. Automobil nemačkog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.