STRAVIČNA NESREĆA: Maloletni dečaci ukrali ključeve od automobila pa POGINULI U UDESU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 08:46

STRAVIČNA NESREĆA: Maloletni dečaci ukrali ključeve od automobila pa POGINULI U UDESU

- Verujemo da je brzina kumovala nesreći i ovakvom ishodu. Ovo je, u najmanju ruku, neverovatno, zaista potresno - rekao je Endi Bel, portparol policije Misurija.

Dvojica dečaka, starosti šest i sedam godina, poginula su u saobraćajnoj nesreći u američkoj državi Misuri.

Stariji dečak ukrao je ključeve od bakinog automobila i sa mlađim bratom krenuo u vožnju. Vozio je velikom brzinom kroz polje i po putu, javila je lokalna televizija KMOV.

Sedmogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Prema pisanju lokalnih medija, vozilo je potom udarilo u ogradu, sletelo na tlo, a onda odskočilo u vazduh. Automobil u kom su se dečaci nalazili prevrnuo se pre nego što je udario o stablo i završio na krovu, pa se zapalio.

Nesreća se dogodila u petak u popodnevnim satima u okrugu Džekson.

O udesu u kom su dvojica dečaka stradala pisao je Daril Forte, policijski načelnik okruga Džekson na svom Tviter profilu.

MSHP investigating double fatality accident at Blue Mills and Miller (unincorporated area of Jackson County) involving two children. MSHP will provide updates. @JCSheriffOffice @JacksonCountyMO pic.twitter.com/L0DNEHkYnz

— Darryl Forte' (@sheriffforte) May 30, 2020

On je, takođe, objavio i fotografije koje prikazuju mnoštvo vatrogasnih kola i vozila Hitne pomoći u blizini nesreće, koja se dogodila u šumovitom području.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.