STRAVIČNA NESREĆA KOD BOGATIĆA: Autom udario TROJE DECE i pobegao sa mesta nesreće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD BOGATIĆA: Autom udario TROJE DECE i pobegao sa mesta nesreće!

Brzom intervencijom službe hitnog prijema Doma zdravlja povređena deca su prebačena u šabačku bolnicu.

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć posle 22 sata dogodila u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, povređeno je troje dece, starosti od 15 do 17 godina.

Dok su se pešice kretali svojom stranom kolovoza u Ulici Stojana Čupića, njih je u punoj brzini pokosio automobil, a vozač se nije zaustavio na mestu nezgode.

Prema prvim informacijama svih troje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povređenih su bili svesni i nisu životno ugroženi.

Očevici u blizini mesta nesreće nisu bili od velike pomoći policiji. Zbog mraka i velike brzine kojom se automobili kretao, nisu sa sigurnošću mogli da potvrde koje vozilo je naletelo na decu.

Policija u Bogatiću intenzivno traga za obesnim vozačem.

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.