STRAVIČNA NESREĆA: Devojčica (4) nastradala u povratku sa rođendanske proslave

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 20:02

STRAVIČNA NESREĆA: Devojčica (4) nastradala u povratku sa rođendanske proslave

Ožalošćeni otac se oprostio od svoje četvorogodišnje kćerke, žrtve automobilskog sudara

Strašna nesreća se dogodila kod grada Njuporta na jugu Velsa, na deonici autoputa M4. Grejsi-En Lukas (4) se prethodne subote vraćala sa rođendanske zabave, a u automobilu se takođe nalazio i trogodišnji dečak. U sudaru koji je izazvao vozač kombija, 41-godišnji Martin Njuman, četvorogodišnja Grejsi je ostala mrtva na mestu nesreće, dok je trogodišnji dečak u kritičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju. Muškarac i žena koji su se sa decom nalazili u automobilu prošli su sa lakšim povredama i u stabilnom su stanju, javlja britanski list San.

Otac devojčice, Džo Viton, izjavio je da mu Grejsi nedostaje svakog dana, od kako se nesreća dogodila tokom vikenda.

- Tatin mali anđele, tata te voli puno, nedostaješ mi svakoga dana i ne mogu da verujem da ti se ovo dogodilo. Poleti, mali anđele, dok se ne sretnemo ponovo - rekao je ožalošćeni otac.

Trogodišnji dečak koji se sa Grejsi nalazio u automobilu nalazi se u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, dok je muškarac prošao sa lakšim povredama i pušten je kući. Žena se nalazi u bolnici i nije životno ugrožena.

pic.twitter.com/od7RZpJYaW

— pensador (@sakriosamime) February 9, 2022

Martin Njuman (41), vozač kombija, tereti se za nasilničku vožnju, kao i za izazivanje smrti i telesnih povreda. Njuman se juče pojavio na sudu u Njuportu, i nije uložio žalbu. Određen mu je pritvor do novog saslušanja na sudu 21. februara.

Do nesreće je došlo u subotu 5. februara oko trinaest časova i četrdeset pet minuta, između deonica 28 i 29 na autoputu M4. Na mesto nesreće odmah su upućena policijska i ambulantna kola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.