STRAVIČNA EKSPLOZIJA U DOMU ZA STARA LICA, IMA MRTVIH! Horor u Dugom Selu, neko je postavio bombu?! Policija na mestu UŽASA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 17:15

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U DOMU ZA STARA LICA, IMA MRTVIH! Horor u Dugom Selu, neko je postavio bombu?! Policija na mestu UŽASA!

Ima povređenih!

Oko 13.30 sati u Dugom Selu u Hrvatskoj došlo je do eksplozije u kojoj su poginule dve osobe, prenose hrvatski mediji. Prema njihovim navodima, jedna osoba je teško povređena.

- Danas, 27. avgusta oko 13.30 sati u Dugom Selu, Zagrebačkoj ulici, došlo je do eksplozije u objektu koji pruža usluge starateljstva starijim osobama, u kojoj su dve osobe smrtno stradale a jedna je teško povređena. Sledi uviđaj - napisala je policija.

Kako je za Index rekao Željko Remenar, šef vatrogasne zajednice Dugo Selo, radi se o eksploziji eksplozivne naprave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u domu za starije u Hrvatskoj, dvoje mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2023

ZAGREB - Dvije osobe poginule su u eksploziji koja se danas dogodila u Dugom Selu u Zagrebačkoj županiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVI DETALJI O STRAVIČNOJ EKSPLOZIJI NADOMAK ZAGREBA! Ima mrtvih i povređenih: "Nešto je strašno puklo, a onda sam video policiju"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023

Vlasnici kuće bili su na prvom spratu i ručali su u trenutku eksplozije..U eksploziji koja se dogodila kod Zagreba poginule su dve osobe, dok je muškarac (79) teško povređen i trenutno se nalazi u KB Dubrava...- Eksploziju nisam čula, ali sam čula sirene, vatrogasce i Hitnu. Komšije do nas su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hrvatska: Dvoje mrtvih u eksploziji bombe, stanar doma za stare aktivirao bombu u kuhinji objekta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2023, 09:38

Dve osobe su poginule u eksploziji bombe u Dugom Selu u Hrvatskoj, a do eskplozije je došlo u objektu za smeštaj starih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.