STRAVIČNA EKSPLOZIJA U BEOGRADU NA VASKRS! Urušio se krov i sprat, OVO je uzrok požara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 11:47

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U BEOGRADU NA VASKRS! Urušio se krov i sprat, OVO je uzrok požara?

Ceo sprat kuće srušen, muškarac hitno prevezen u bolnicu

U naselju Jokićev Dunavac na desnoj obali reke jutros oko pola osam došlo je do eksplozije i požara u jednoj kući, prilikom čega je jedna osoba povređena.

Posle eksplozije na prvom spratu došlo je do urušavanja krova i sprata. Kako se saznaje, sumnja se da je eksplodirala plinska boca.

Čovek koji je živeo u kući je prebačen u bolnicu, a stepen povreda za sada je neutvrđen.

Na terenu su bili policija i vatrogasci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: U eksploziji u kući povređena jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2023

U eksploziji jutros u kući u Ulici Jokićev Dunavac bb u Beogradu, povređen je vlasnik kuće, koji je prevezen u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Do eksplozije je došlo jutros oko 07.35 sati, a sprat i krov kuće su se urušili...Najverovatnije je eksplodirala plinska boca, ali će tačan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.