Izvor: Blic, 17.Apr.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN U HOLANDIJI Bračni par iz Srbije pronađen mrtav u šumi, o retrovizor "mercedesa" okačene BOKSERSKE RUKAVICE

Muškarac (43) i žena (39), inače bračni par iz Srbije i roditelji petoro dece, ubijeni su iz vatrenog oružja pronađeni mrtvi u "mercedesu" u Midelburgu u Holandiji!

Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Kako prenose holandski mediji, tela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog "mercedesa" bile okačene boksersek rukavice. Nedaleko od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobila pronađena je i puška.

Uviđaj na mestu zločina trajao je celog dana i završen je u petak oko 2.30 sati posle ponoći, a tela supružnika odneta su tek oko 22.30 sati.

Na noge se digla cela policija, a mesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče, kada su se uputili u šumu, a za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

De politie heeft de omgeving in Dishoek afgezet. Vanochtend een dode man en vrouw gevonden. pic.twitter.com/go0GBUtkU1

Kako se ispostavilo, njihova tela pronađena su na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom gradiću. Policija je obavestila socijalne readnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smestili u centar za socijalni rad.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas u Holandiji: Bračni par iz Srbije nađen mrtav u šumi, iza njih ostalo petoro dece

Izvor: BKTV News, 17.Apr.2017

Bračni par iz Srbije nađen je mrtva u kolima u šumi u Midelburgu, Holandija...Prema prvim informacijama muškarac (43) i žena (39), roditelji petoro dece, ubijeni su iz vatrenog oružja, a njihova tela našao je u četvrtak oko 9.30 sati u "mercedesu" slučajni prolaznik...De politie heeft de omgeving...

Nastavak na BKTV News...

Supružnici iz Srbije pronađeni mrtvi u Holandiji

Izvor: B92, 17.Apr.2017

Bračni par iz Srbije je pronađen mrtav u holandskom gradu Midelburgu, preneli su holandski mediji...Kako se navodi, u šumi u blizini tog grada su pronađena beživotna tela dve osobe, a smrt je nastupila nasilnim putem...Njihove komšije navode da su oni imali petoro dece, da je njihov brak bio veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.