STRAVIČAN ZLOČIN: Sin CIGLOM ubio majku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN: Sin CIGLOM ubio majku?

Horor

U nedelju u poslepodnevnim satima u porodičnom stanu na području Montovijerne u Dubrovniku pronađeno je telo ženske osobe (65). Prema nezvaničnim informacijama, sin (34) je ubio svoju majku. Počinilac je u begu.

Prema rečima stanara, koje prenosi Slobodna Dalmacija, muškarac koji se sumnjiči za ubistvo je pre četiri godine na dva dana nestao iz svog doma, pa je za njim bila organizovana potraga.

Navodno je reč o osobi s psihičkim problemima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << međutim komšije o njemu, kao i o njegovoj majci, imaju samo reči hvale. Kažu da su živeli miran život i da su ih redovno viđali da zajedno idu u crkvu.

Tridesetčetverogodišnji begunac s majkom je živeo u stanu u Montovijernoj, a užasnute komšije sumnjaju da je nesretnu ženu možda usmrtio ciglom, nakon svađe koja je u kući započela još od ranog jutra.

Prema rečima komšija, dan pre nemilog događaja čula se svađa i galama iz njihovog doma, koja se, kako kažu oni, nastavila i u nedelju od ranih jutarnjih sati.

U delu grada gde se nalazi njihova porodična kuća, tokom uviđaja, skoro da nikoga nije bilo na ulici, tek po koji slučajni prolaznik koji na trenutak zastane, jer je ulica skoro bila blokirana od policijskih službenika u pancirima i automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.