STRAVIČAN ZLOČIN: Mariju muž UBIO, pa poslao poruku Zeznuo sam i predao se

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 00:01

STRAVIČAN ZLOČIN: Mariju muž UBIO, pa poslao poruku "Zeznuo sam" i predao se

Nije želeo da prihvati razvod braka.

Mariju Fereiru (52), poreklom iz Brazila, juče je ubio njen 55-godišnji suprug Vitorio Peskalini u Luki, u Italiji, samo dan pre nego što su trebali zvanično da se razvedu.

Ročište za razvod braka bilo je zakazano za utorak 27. februara, i na njemu je bilo da ozvanične svoj status rastavljenih supružnika.

Stravičan napad dogodio se na ulici, naočigled prolaznika, koji su ostali zaprepašćeni scenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Muž se odmah dobrovoljno predao policiji, a službenici su tokom pretresa kod njega pronašli nož dužine 18 centimetara kojim je počinjeno ubistvo.

Sumnja se da je motiv ubistva to što je žena htela da se razvedu, a on to nije želeo da prihati.

Ono što je izvesno jeste da par nije živeo zajedno, a Marija je već neko vreme bila u hotelu u blizini mesta gde se dogodilo ubistvo.

Ubica je prijatelju poslao poruku sadržaja: "Zeznuo sam".

Gradonačelnica Barge, Katerina Campani, izrazila je svoje "neraspoloženje, bes, tugu i nevericu povodom još jednog ubistva žene". Navela je da će se svakog dana truditi da zajednica postane sigurna.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/A. Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MARIJU MUŽ IZBO NOŽEM NA ULICI JER JE HTELA DA SE RAZVEDE: Presudio joj nožem dužine 18 centimetara!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2024

Ročište za razvod braka bilo je zakazano za sutra i na njemu su trebali da ozvanične svoj status rastavljenih supružnika

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.