STRAVIČAN POŽAR U SURČINU! Izgoreo kineski magacin, VREDNA ROBA uništena za TREN, dim kuljao na sve strane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 08:32

STRAVIČAN POŽAR U SURČINU! Izgoreo kineski magacin, VREDNA ROBA uništena za TREN, dim kuljao na sve strane!

Još jedan požar objekta kineskih trgovaca.

Sinoć je izbio požar u kineskom magacinu u Surčinu, a kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, radnici su van sebe zbog buktinje koja je progutala vrednu robu, dok su pojedini i plakali.

Gusti dim kuljao je na sve strane, a vatrogasna vozila na smenu su odlazila da dopune cisterne vodom kako bi obuzdali vatrenu stihiju.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Živim tu u blizini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << probudio me je zvuk vatrogasne sirene, izašao sam na prozor i video plamen koji se dizao metrima uvis - ispričao je stanar iz obližnje zgrade.

Do samog magacina gotovo je nemoguće bilo doći, jer je policija blokirala sve okolne ulice.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Uplašeni i skrhani Kinezi pokušavali su da se primaknu prostoru u kom im je gotovo sav biznis koji imaju, ali ni njih policija nije puštala da prođu.

Podsetimo, požar je izbio posle ponoći u Novom naselju, tačnije u ulici Josifa Pančića. Na lice mesta stiglo je sedam vatrogasnih vozila.

(Srbija Danas/Blic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.