STRAVIČAN OBRAČUN DVA VOZAČA USRED BEOGRADA: Nemilosrdno se pesničili - više prolaznika pokušalo da zaustavi POKOLJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 18:20

STRAVIČAN OBRAČUN DVA VOZAČA USRED BEOGRADA: Nemilosrdno se pesničili - više prolaznika pokušalo da zaustavi POKOLJ! (VIDEO)

Nasred jedne beogradske raskrsnice došlo je do tuče dva muškarca, a jedan uplašeni vozač je sve snimio i objavio na društvenim mrežama.

Nasred jedne prometne raskrsnice u Beogradu došlo je do tuče dvojice muškaraca, a snimak se pojavio na društvenim mrežama. Uzrok tuče nije poznat, a na snimku se vide dvojica muškaraca koji se rvu, dok jedan stoji sa strane i pokušava da ih razdvoji.

U narednom trenutku, još tri osobe se pridružuju muškarcu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušava da razdvoji posvađane i tu se tuča konačno smiruje i završava.

Na semaforu je u tom trenutku crveno, a vrata vozača prvog automobila u traci su otvorena. Sudeći prema komentarima, pretpostavlja se da je jedan od dvojice učesnika tuče izašao iz tog vozila kako bi se obračunao. Nije poznato ima li povređenih u ovoj tuči.

Snimak tuče možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.