STRAVA-U-SAD-Mlada-u-vencanici-gledala-kako-joj-ubijaju-muza

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA-U-SAD-Mlada-u-vencanici-gledala-kako-joj-ubijaju-muza

Entoni se prvo sukobio sa taksistom koji ih je dovezao pred hotel pošto je njegovoj supruzi Stefani dobacio seksističku uvredu.

Entoni Bruno, 26-godišnji vatrogasac iz Kanzas Sitija, ubijen je na svojoj prvoj bračnoj noći pošto je ušao u fizički sukob s policajcem koji nije bio na dužnosti.

Policajac Donald Hubard radio je te večeri kao čuvar hotela Mariot u kojem je bračni par Bruno trebalo da provedu svoju prvu bračnu noć. Entoni se prvo sukobio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa taksistom koji ih je dovezao pred hotel pošto je njegovoj supruzi Stefani dobacio seksističku uvredu.

Taksista i Entoni su se potukli posle čega je intervenirao policajac. Hubarda i Entoni su se nastavili tući na pločniku ispred hotela. Neko od prolaznika snimao je celi incident, a u jednom trenutku je Entoni je pritisnuo policajca i počeo ga udara šakom iako su mu novopečena supruga i prolaznici dobacivali: "Nemoj udarati policajca".

Nekoliko sekundi posle toga čula su se dva pucnja. Oba su pogodila Etonija, koji je u obližnjoj bolnici proglašen mrtvim. Sve se ovo dogodilo u decembru prošle godine, a njegova je porodica sada odlučila da podigne privatnu tužbu protiv Hubarda i hotela ispred kojeg se dogodila tragedija i to nakon što je sud odlučio da protiv policajca neće podizati optužnicu.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.