STRAVA I UŽAS: Vozaču autobusa osumnjičenom za polno uznemiravanje maloletne osobe određen pritvor

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 19:42

STRAVA I UŽAS: Vozaču autobusa osumnjičenom za polno uznemiravanje maloletne osobe određen pritvor

Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke.

 Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio do 30 dana pritvora vozaču autobusa (67) zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnu osobu. 

Nakon saslušanja osumnjičenog, koji tom prilikom nije iznosio odbranu, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora jer postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, saopšeno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

On se sumnjiči da je u svojstvu vozača GSP, na liniji 81L, u naselju Altina, u autobusu izvršio krivično delo ''polno uznemiravanje''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.