STRAVA I UŽAS U ŠAPCU! Unuk ubio babu na jeziv način, pa zakopao njeno telo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 14:53

STRAVA I UŽAS U ŠAPCU! Unuk ubio babu na jeziv način, pa zakopao njeno telo!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su muškarca (33) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je, 26. jula prošle godine, usmrtio svoju sedamdesetpetogodišnju babu tako što ju je stezao za vrat, a potom njeno beživotno telo odneo u jedno selo u okolini Šapca i zakopao ga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAHOTA U ŠAPCU Unuk ubio babu pa je zakopao u okolnom selu! Osumnjičenom jodređeno zadržavanje do 48 časova!

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su D. Č. (33) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je, 26. jula prošle godine, usmrtio svoju babu (75) tako što ju...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Osumnjičen da je zadavio babu pa je zakopao

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2023

ŠABAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Šapcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su D.Č. (33) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.