STRAVA I UŽAS U MEKSIKU: Deci davali vodu umesto hemoterapije u državnoj bolnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA I UŽAS U MEKSIKU: Deci davali vodu umesto hemoterapije u državnoj bolnici!

U Meksiku je pokrenuta istraga jer je utvrđeno da su kupljeni lažni lekovi

Guverner Meksika Migel Anhel Linares izneo je optužbe da su deca obolela od raka umesto hemoterapije dobijala vodu!

Ministarstvo zdravlja odmah je pokrenulo istragu, a Linares je utvrdio da su tokom mandara njegovog prethodnika Havijera Duartea kupljeni lažni lekovi koji su se koristili u državnim bolnicama.

Duarte je u bekstvu od oktobra, a poslednji put je viđen nedelju dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je odstupio sa vlasti zbog optužbi za korupciju.

 Optužen je i zbog organizovanog kriminala i pranja novca, a njegov naslednik Linares otkrio je da je istraga otkrila i muljanje u zdravstvu.

- Testirali smo lekove za decu, tačnije lekove za hemoterapiju i rezultati su pokazali da  to nisu nikakvi lekovi, već destilovana voda! Ovo je zaista brutalan zločin - rekao je Linares i otkrio da su sumnjivi i testovi za HIV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.