STRAVA I UŽAS U KOVID AMBULANTI U BEOGRADU! Mladić saznao da je zaražen, pa hteo da POBIJE lekare

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 23:52

STRAVA I UŽAS U KOVID AMBULANTI U BEOGRADU! Mladić saznao da je zaražen, pa hteo da POBIJE lekare

Nakon što je saznao da je pozitivan na smrtonosnu infekciju, napadač je fizički nasrnuo na medicinare.

Mladić zaražen koronavirusom (22) izazvao je incident u kovid ambulanti u Mirijevu pošto je, saznavši da je pozitivan na kovid-19, urlao na zdravstvene radnike, a potom i fizički nasrnuo na doktorku. Kako se saznaje, nemili događaj se desio u nedelju uveče kada je napadač zaposlenima u ovoj ustanovi pretio da će ih sačekati po završetku smene i ubiti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DOKTORKI POCEPAO SKAFANDER

Prema rečima sagovornika koji je upućen u sam događaj, razjareni pacijent je dan pre incidenta došao na lekarski pregled kada se i testirao na koronavirus. Nakon što je dobio rezultate, vratio se u ambulantu tvrdeći da je test netačan.

- Mladić nije želeo da prihvati informaciju da je zaražen kovidom-19, pa je vikao, lupao kasete u kojima se čuvaju zdravstveni kartoni pacijenata - priča sagovornik.

Očevidac događaja kaže da je zaraženi pacijent vukao doktorku za skafander prilikom čega ga je pocepao, a potom ju je gurnuo na police sa kartonima i udarao u njih, te je uplašena žena prekrila lice rukama.

- U jednom trenutku pacijent je skinuo hiruršku masku i pretio svima da će nas pljunuti i zaraziti kovidom-19. Uopšte nas nije slušao, naše reči nisu dopirale do njega. Pokušali smo da ga smirimo, ali se momak okrenuo i ponovo počeo da vređa i preti - priča sagovornik.

KLEO SE U KRST

Očevidac dalje objašnjava da je napadač zatvorio medicinsko osoblje u šalter salu, nakon čega je jedna od zdravstvenih radnica rekla napadaču da će pozvati policiju. Zaraženi muškarac je šutirao sve što mu se našlo pod nogama, a potom je izašao iz prostorije u hodnik preteći da niko neće izaći iz zgrade.

- Sestra koja je radila uzorkovanje krvi u laboratoriji izašla je u tom momentu, a kada joj je momak prišao, plačući ga je upitala „šta smo ti mi krivi?”, na šta je napadač počeo da se kune u krst kako će sve zaposlene sačekati ispred ustanove - navodi izvor.

POLICIJA GA SMIRILA

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi slučaj da se pacijent bahato ponaša prema medicinskom osoblju. Policija je na poziv zaposlenih iz kovid ambulante stigla u roku od nekoliko minuta. Napadač se smirio dok su ga policijski službenici ispitivali, a potom je pušten napolje. Ekipa Objektiva je juče kontaktirala sa direktorkom Doma zdravlja Zvezdara, međutim, ostali smo uskraćeni za njen komentar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS U KOVID AMBULANTI Saznao da ima koronu, pa divljao: Pocepao doktorki skafander, zatvorio radnike u šalter i pretio da će da ih ubije kad završe smenu

Izvor: Blic, 03.Feb.2021, 00:27

Mladić zaražen korona virusom (22) izazvao je incident u kovid ambulanti u Mirijevu pošto je, saznavši da je pozitivan na kovid-19, urlao na zdravstvene radnike, a potom i fizički nasrnuo na doktorku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.