STRAVA I UŽAS U BJELOVARSKOJ ŠKOLI: Mrežama kruži snimak POPISA DECE ZA ODSTREL jedne učenice - i to nije jedino zabrinjavajuće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:48

STRAVA I UŽAS U BJELOVARSKOJ ŠKOLI: Mrežama kruži snimak POPISA DECE ZA ODSTREL jedne učenice - i to nije jedino zabrinjavajuće!

Otac devojčice je lovac, a u priču se uključila i policija.

Popis za odstrel učenika iz razreda pronađen je kod učenice jedne škole u Bjelovaru u Hrvatskoj.

Roditelji ne skrivaju zabrinutost time što su za popis dece saznali tek u petak iako su se imena i prezimena učenika pojavila na TikToku pre nekoliko dana i proširila društvenim mrežama, prenosi Dnevnik.hr.

Sa snimkom je upoznata i policija koja je privela učenicu. Snimak je obrisan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s društvenih mreža, ali navodno postoje skrinšotovi koje su napravili učenici. Pretpostavlja se kako se oni dele.

Na popisu piše i da će ih sve pobiti. U priču se uključio i nadležni Zavod za socijalni rad. Bjelovar.live nezvanično saznaje da je učenica isključena iz škole.

- Danas su tek učenici saznali kako je jedan celi razred s još jednim dečkom na popisu jedne pomahnitale devojke koja preti da će ih pobiti. Otac dotične je lovac i ima pristup oružju i nije baš to bezopasno - kazao je jedan od roditelja.

Ovaj incident zabeležen je nakon stravičnog masakra u Beogradu u kojem je ubijeno osmoro učenika i čuvar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.