STRAŠNO NEVREME U KOMŠILUKU! VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM: Kiša, grmljavina i grad izazvali nerede u gradu (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 07:54

STRAŠNO NEVREME U KOMŠILUKU! VETAR NOSIO SVE PRED SOBOM: Kiša, grmljavina i grad izazvali nerede u gradu (FOTO/VIDEO)

Neke ulice u gradu su bile poplavljene i saobraćaj se otežano odvijao.

Snažna oluja pogodila je Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Delovi Zagreba bili su poplavljeni, dok je vetar čupao drveće iz korena u Bihaću.

Zagrebu je pogodilo jako nevreme, a uz jak pljusak i grmljavinu padao je i grad.

Nevreme je zahvatilo i Jadran. Evropski centar za prognoziranje pojave i intenziteta oluja Estofex stavio je područje duž Jadrana pod drugi stepen. To znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokalno obilnije padavine, moguće bujične poplave, pijavice na moru, grad, uraganske udare vetra.

Meteorolozi su prognozirali da će se kiša nastaviti i danas, uz pljuskove s grmljavinom, ponegde su mogući olujni vetar, grad, a na Jadranu pijavice.

Večeras iz Zagreba, wow! 👏 Foto: Alan Grubelić

Posted by Neverin.hr on Saturday, October 3, 2020

Nevreme praćeno jakim vetrom sinoć je pogodilo područje Unsko-sanskog kantona u BiH, usled čega je na nekoliko lokacija zabeležena materijalna šteta.

Večeras je jako nevrijeme pogodilo Bihać.

Posted by cazin.net on Saturday, October 3, 2020

Prvi grad u BiH na udaru jakog vetra bio je Bihać gde je usled jakog vetra na aleji u centru grada došlo do obrušavanja nekoliko stabala, a jak vetar duvao je satima.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažno nevreme pogodilo Zagreb i Jadran

Izvor: RTS, 04.Okt.2020

Zagreb je sinoć pogodilo jako nevreme, a uz jak pljusak i grmljavinu padao je i grad. Pojedine ulice bile su poplavljene, a saobraćaj se otežano odvijao. . Nevreme je zahvatilo i Jadran. Na području srednjeg Jadrana vetar je duvao oko 100 kilometara na sat, a ponegde...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.