STRAŠNO NEVREME NA JADRANU LOMI STABLA, POTOP NOSI SVE PRED SOBOM: Kijamet sa pijavicom zapanjio Istrane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO NEVREME NA JADRANU LOMI STABLA, POTOP NOSI SVE PRED SOBOM: Kijamet sa pijavicom zapanjio Istrane (VIDEO)

Nadležne službe non-stop na terenu

Vrlo nestabilno vreme uz česte grmljavinske pljuskove i pijavice sa gradom pogodilo je severno hrvatsko primorje, posebno Rovinj i Poreč, a prema prvim procenama je načinilo znatnu štetu.

U kampu Mon Perin zabeležena je i takozvana pijavica, koja je takođe pričinila materijalnu štetu, prenosi Hina.

U Rovinju je od ponoći palo čak 68 mm nove kiše, a u Poreču 50 mm.

- Istarski vatrogasci su samo tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje uveče i u noći na ponedeljak imali četrdesetak intervencija, a najozbiljnije je bilo na području Rovinja - saopštili su iz ove službe.

Vatrogasci i komunalne službe intervenisali su tridesetak puta, uglavnom zbog srušenih stabala i granja, te ispumpavanja vode iz prostorija, naglasili su iz vatrogasne službe.

Vatrogasci su morali da intervenišu i u auto-kampu Polaris gde su spasili jednu osobu iz kampera, koja je na sreću prošla bez ozleda.

Buran kraj leta u Španiji - POPLAVE, OLUJE, TORNADO, BUJICE NA ULICAMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Snažno nevreme i "pijavica" u Istri pričinili štetu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019

U Rovinju je od ponoći palo čak 68 mm nove kiše, a u Poreču je palo 50 mm kiše Vrlo nestabilno vreme uz česte grmljavinske pljuskove i pijavice sa gradom pogodilo je severno hrvatsko primorje, posebno Rovinj i Poreč, i, prema prvim procenama, načinilo znatnu štetu.U kampu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.