STRAŠNO: Bivši bokser UNAKAZIO devojku ispred diskoteke

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Bivši bokser UNAKAZIO devojku ispred diskoteke

Novi nemili događaj desio su u Splitu. Bivši bokser fizički je napao 20-godišnju devojku - ima teške povrede glave, višestruke prelome vilece, povredu oka...

Foto: Mondo/Goran Sivački

Muškarac je devojku u ranim jutarnjim satima u Splitu na izlazu iz kluba više puta udario u glavu, pa je onda šutirao dok je bila na podu, pišu danas hrvatski mediji.

Ona je zbrinuta u splitskoj bolnici i operisana je.

Bivši bokser >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi kao obezbeđenje u klubu u kome je pretukao devojku.

Slobodna Dalmacija piše da je devojka u noćnom provodu bila s još jednom rođakom.

Incident se desio kada je devojka krenula da izlazi iz kluba, a osumnjičeni nasilnik je uhvatio za zadnjicu. Devojka ga je odgurnula i napustila objekat.

Francuz IZBODEN nožem u Splitu, bori se za život

Međutim, kako piše Slobodna Dalmacija, osoblje, među kojima i konobari, počeli su da se sprdaju s bivšim bokserom zbog reakcije mlade devojke, pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu.

Nastavio je da je udara i kad je pala na pod.

Šok stranaca u Splitu:Doživeli da im pišu "Ubij Srbina"

Zbog teških povreda glave, višestrukih preloma vilice i teških povreda oka hitno je operisana u splitskoj Opštoj bolnici.

Hrvatski Index.hr piše da niko iz kluba nije stao u odbranu devojke, uključujući ni osoblje kluba.

Policija i dalje trage za osumnjičenim.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.