STRAŠNA PUCNJAVA U INDIJANAPOLISU: Muškarac uleteo sa automatom u poznatu kompaniju, ima žrtava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 08:14

STRAŠNA PUCNJAVA U INDIJANAPOLISU: Muškarac uleteo sa automatom u poznatu kompaniju, ima žrtava (VIDEO)

Napad se dogodio u četvrtak kasno uveče po lokalnom vremenu

U američkom gradu Indijanapolisu dogodila se pucnjava u četvrtak kasno uveče po lokalnom vremenu u prostorijama kompanije Fedeks, a prema prvim izveštajima, nekoliko lica je pogođeno, javlja AP.

Indijanapolis Star izveštava da je policija izdala saopštenje oko 23.30 navodeći da je "nekoliko žrtava pronađeno u objektu blizu aerodroma."

Međutim, nije najjasnije koliko je ljudi ranjeno i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko su ozbiljne njihove povrede, dodaje AP.

Očevidac Džeremaja Miler, koji je rekao da radi u objektu Fedeksa, izjavio je za WISH-TV da je video muškarca sa oružjem, a onda je čuo da je ispaljeno nekoliko metaka.

- Video sam čoveka koji nosi automatsko oružje, deluje kao automatska puška, i pucao je nasumično - rekao je Miler.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.