STRAŠNA NESREĆA U PIROTU: Teško povređen radnik od strujnog udara jačine 35 hiljada volti!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNA NESREĆA U PIROTU: Teško povređen radnik od strujnog udara jačine 35 hiljada volti!

U havariji koja se dogodila u trafo stanici u blizini Mlekarske škole u Pirotu teško je povređen jedan radnik Elektrodistribucije.

Do nezgode je došlo dok su se, po rečima direktora pirotske Elektrodistribucije Zorana Đorđevića, radnici nalazili unutar trafo stanice kako bi proverili nivo ulja u njoj.

Od strujnog udara, čija se jačina procenjuje na 35.000 volti, jedan radnik je zadobio opekotine na ruci i nozi, dok je drugi, koji se u momentu strujnog udara nalazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u trafo stanici, nepovređen.

Povrđeni radnik je odmah nakon nezgode kolima Hitne pomoći transportovan u Opštu bolnicu Pirot, gde se nalazi na odeljenju Intenzivne nege i van je životne opasnosti.

Na mesto događaja odmah su izašli i inspektori Inspektorata za rad, Inspekcije rada Pirotskog okruga, a istraga, koja će utvrditi okolnosti pod kojim je došlo do nezgode, je u toku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Teško povređen radnik nakon strujnog udara

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2017

Jedan radnik Elektrodistribucije teško je povređen u havariji koja se dogodila u trafo stanici u blizini Mlekarske škole u Pirotu...Do nezgode je došlo dok su se, po rečima direktora pirotske Elektrodistribucije Zorana Đorđevića, radnici nalazili unutar trafo stanice, kako bi proverili nivo ulja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.