STRAŠNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU: Muškarac se autom zakucao u betonsku ogradu

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNA NESREĆA NA ZRENJANINSKOM PUTU: Muškarac se autom zakucao u betonsku ogradu

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Sebeš, povređen je muškarac star oko 75 godina.

Kako nezvanično saznaje dnevni list Kurir, nesreća se dogodila kada je automobil udario u betonsku ogradu koja razdvaja saobraćajne trake.

Muškarac koji je, prema nepotvrđenim informacijama zadobio povrede grudnog koša, bio je na mestu suvozača i prevezen je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar.

Pričinjena je veća materijalna šteta na automobilu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Teška nesreća kod Uba: Sudarili se automobil i traktor, troje povređeno

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2016

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ubu, u selu Murgaš povređene su tri osobe...Kako saznajemo, u sudaru "golf“ i traktora“ povređena su oba vozača, kao i suvozač u vozilu marke "golf“...Do nesreće je došlo na regionalnom putu Ub-Slovac, kada je vozač "golfa“ Z. M. iz Uba, zbog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.