STRAŠNA NESREĆA NA VRAČARU! Tojotom prošao na znak STOP, zakucao se u škodu, četvoro mladih teško POVREĐENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNA NESREĆA NA VRAČARU! "Tojotom" prošao na znak STOP, zakucao se u "škodu", četvoro mladih teško POVREĐENO!

Ekipe hitne pomoći prevezle su povređene na reanimaciju u Urgentnom Centru

Četvoro mladih teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se posle jedan sat iza ponoći dogodila na rasksnici ulica Šumatovačke i Đerdapske na Vračaru.

Pročitajte i:

Kako saznajemo, vozač "škode superb" kretao se niz Đerdapsku ulicu, kada je na njega naleteo automobil "tojota jaris" u kom se nalazilo troje mladih. Prema prvim informacijama vozač "tojote" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije poštovao znak stop te je udario u "škodu", koja se od siline udara okrenula i odletela desetak metara dalje.

Oba vozila su proletela kroz ogradu jedne privatne radnje i završila u dvorištu. "Škoda" se nakon udara i zapalila, a vatrogasci su ugasili požar. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.