STRAŠNA EKSPLOZIJA DIGLA ZGRADU U VAZDUH: Broje se mrtvi - vatrogasci vode borbu sa vatrom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 17:21

STRAŠNA EKSPLOZIJA DIGLA ZGRADU U VAZDUH: Broje se mrtvi - vatrogasci vode borbu sa vatrom (VIDEO)

Do požara u zgradi došlo je nakon eksplozije, ali za sada nije poznat uzrok.

U zgradi sa sedam spratova u Rimu, koja je bila pod rekonstrukcijom, izbio je požar u petak popodne, a najmanje jedna osoba je poginula.

Kako prenose mediji, stradala je žena, dok je najmanje 17 ljudi povređeno.

🔵#Roma Una vittima e almeno 12 feriti, 5 intossicati e 7 ustionati, per un incendio divampato in una palazzina di 7 piani in ristrutturazione nella zona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << di Colli Aniene, periferia est della Capitale. Una ventina gli sfollati. Le fiamme sarebbero partite da un'auto parcheggiata. pic.twitter.com/cVd4i909C3

— Rai Radio1 (@Radio1Rai) June 2, 2023

Na licu mesta se nalaze vatrogasci i policija, dok se na snimcima vidi gust crni dim kako izbija iz zgrade.

Un altro scoppio dopo l esplosione.. #esplosione #collianiene #esplosionepalazzo pic.twitter.com/4SS95Eh7vG

— Chiara (@chiaraguerraa) June 2, 2023

Telo žene pronađeno je na stepeništu, a vatrogasci su rekli da je najverovatnije umrla od gušenja dok je pokušavala da pobegne od vatre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Rimu: Jedna osoba poginula FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2023

Najmanje jedna osoba je poginula, a nekoliko je povređeno u petak u velikom požaru koji je izbio u višespratnici u Rimu, javili su lokalni mediji...Vatrogasci su pronašli mrtvog čoveka na stepeništu jedne stambene zgrade, javile su novinske agencije ANSA i Adnkronos...U petak popodne je izbio požar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.