STRAHUJEM ZA ŽIVOT ĆERKE! Supruga monstruma iz Ripnja otkrila JEZIVE detalje - moguća krvna osveta?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 18:09

"STRAHUJEM ZA ŽIVOT ĆERKE!" Supruga monstruma iz Ripnja otkrila JEZIVE detalje - moguća krvna osveta?!

Bivša supruga Stojana Ilića (38), uhapšenog zbog zverskog ubistva devojčice (16) kaže da se plaši krvne osvete.

- Ne znam šta mu je bilo u glavi da napravi tako svirep zločin. Kako nije pomislio da ta devojčica može da mu bude ćerka. Naša ćerke su išle u isto odeljenje, druže se od predškolskog. Zbog strašnog zločina koji je počinio plašim se krvne osvete, za život ćerke, iako mi nismo u braku već 12 godina. Mi smo živeli zajedno četiri godine, mislila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da ga poznajem. Ali nikad ništa nisam primetila čudno kod njega - priča bivša supruga ubice iz Ripnja.

Ona ističe da Stojan neće da se razvede od nje.

- Ne da mi razvod godinama, ali ne znam zašto. Sećam se da je stalno pričao o vradžbinama i crnoj magiji. To mene nije interesovalo, ne verujem u to. On je sada mislio da ga je neko omađijao. Nemam pojma šta ga je nateralo na ovako stravičan zločin. Da sam naslutila da može nešto ovako da uradi, odmah bih obavestila devojčicinu porodicu. Ne plašim se za svoj život, već za život svog deteta. Strepimo, plašimo se krvne osvete. Saosećam se sa porodicom ubijene devojčice, ali nas dve nismo ništa krive - poručuje nesrećna žena.

Stojanova supruga sa ćerkom živi u centru Ripnja, dok je porodica ubijenog u drugom delu tog mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.