STRAHOVITI UDARI GROMOVA NAD BEOGRADOM! Nebo zasijalo od MUNJA, sve se zabelilo, OLUJA brzo nadire! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 00:16

STRAHOVITI UDARI GROMOVA NAD BEOGRADOM! Nebo zasijalo od MUNJA, sve se zabelilo, OLUJA brzo nadire! (VIDEO)

Gromovi paraju nebo nad Beogradom

Republički hidrometeorolški zavod Srbije (RHMZ) upozorio je na lokalno obilne pljuskove sa grmljavinom za područje Beograda.

- U narednih sat vremena u zapadnim i jugozapadnim delovima Beograda (na potezu od Batajnice do Stepojevca) lokalno obilni pljuskovi sa grmljavinom i količinom kiše od 10 do 30 milimetara za kratko vreme, lokalno i više - navodi se u hitnom upozorenju RHMZ.

Najjači udar očekuje se oko i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponoći, a prvi na udaru ovog sistema naći će se Surčin, Batajnica, Zemun i Novi Beograd, odnosno delovi grada sa leve strane Save, a potom i ostali delovi grada, pa i sam centar Beograda. Lokalno se očekuju veoma obilni pljuskovi, pri čemu bi u veoma kratkom vremenskom intervalu pala i veća količina padavina u pojedinim delovima grada, piše Telegraf.

pic.twitter.com/aULopwDBbZ

— Katarina (@uvidjajutoku) June 8, 2023

Nakon Beograda, ovaj sistem nastaviće svoj put dalje prema istoku, odnosno preko severa Šumadije i juga Banata ka Podunavlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.