STRAHOVITA EKSPLOZIJA BLOKIRALA GRAD: U Bejrutu proglašeno vanredno stanje, ceo svet šalje pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 18:26

STRAHOVITA EKSPLOZIJA BLOKIRALA GRAD: U Bejrutu proglašeno vanredno stanje, ceo svet šalje pomoć

U strahovitoj eksploziju u lučkom skladištu, juče popodne, poginulo je najmanje 113 osoba.

Vlasti u Libanu proglasile su danas vanredno stanje u Bejrutu koje će trajati dve nedelje, objavilo je libansko Ministarstvo informacija.

Od bezbednosnih snaga je zatraženo da obezbede da se niko ne približi mestu nesreće u glavnom gradu Libana.

U strahovitoj eksploziju u lučkom skladištu, juče popodne, poginulo je najmanje 113 osoba, oko 4.000 je povređeno, a više od 300.000 stanovnika Bejruta je ostalo bez krova nad glavom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Bejrutu proglašeno vanredno stanje

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2020

BEJRUT - Vlasti u Libanu proglasile su danas vanredno stanje u Bejrutu koje će trajati dvije nedjelje, objavilo je libansko Ministarstvo informacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DS traži da se opasne materije ne skladište u blizini naseljenih mesta

Izvor: Beta, 06.Avg.2020, 13:54

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da zahteva da se skladištenje i čuvanje amonijum-nitrata i drugih toksičnih i eksplozivnih materija ne vrši u blizini naseljenih mesta i industrijskih postrojenja i podsetila da je u Srbiji bilo više slučajeva otkrivanja nepropisno skladištenog otpada...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.