STRAHOTA: U požaru izgorela nepokretna starica, komšije slušale jezive vriske

Izvor: Telegraf.rs, 10.Apr.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOTA: U požaru izgorela nepokretna starica, komšije slušale jezive vriske

Starija nepokretna žena B.S. nastradala je danas popodne u požaru u Kaću u ulici Nikole Tesle 17.

Lekari Hitne pomoći su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesrećne starice.

Sve se odigralo veoma brzo, kažu očevici, koji su potvrdili da su nešto oko 16 sati komšije uočile dim koji se širio iz prozora kuće u kojoj je žena živela.

- Čuli smo vrisku i izašli da proverimo, a požar se širio. Pozvali smo vatrogasce i kada su stigli pokušali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da pomognemo B.S. Vrata od sobe u kojoj je žena boravila su se od toplote rastopila, jer su bila od plastike. Međutim, kada su ušli unutra ženi više nije bilo pomoći - kaže jedan od očevidaca.

Žena je imala više od sedamdeset godina i bila je nepokretna.

Vatrenu stihiju je gasilo osam vatrogasaca, a nakon uviđaja biće poznati uzroci požara u Kaću.

(Telegraf.rs / Alo!)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U KAĆU: Nepokretna žena izgorela u požaru!

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2017

U požaru u Ulici Nikole Tesle 17 u Kaću kod Novog Sada, u ponedeljak u popodnevnim satima nastradala je, kako saznajemo Boja Savić (66) iz tog mesta U požaru u Ulici Nikole Tesle 17 u Kaću kod Novog Sada, u ponedeljak u popodnevnim satima nastradala je, kako saznajemo Boja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.