STRADALA DECA IH NE INTERESUJU: Uhapsite Vučića, jedini zahtev prozapadne opozicije na današnjim protestima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 19:57

STRADALA DECA IH NE INTERESUJU: "Uhapsite Vučića", jedini zahtev prozapadne opozicije na današnjim protestima

Na protestu se pojavila obešena lutka sa likom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Na petom po redu tzv. protestu protiv nasilja, u organizaciji političara prozapadne opozicije, opet su se mogli čuti politički zahtevi, koji u potpunosti opovrgavaju tvrdnje organizatora da je reč o nepolitičkom skupu.

POBIJENU DECU NE POMINJU, JEDINI ZAHTEV: UHAPSITE VUČIĆA!

Na tzv. protestu protiv nasilja, gde su se okupili navodno zbog pobijene dece, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedino što se čulo od okupljenih je:

"UHAPSITE VUČIĆA!" pic.twitter.com/K4Ibv6UU8F

— Detektor laži (@LaziDetektor) June 3, 2023

Iako već mesec dana tvrde da se okupljaju zbog ubijene dece u dva masakra koja su se dogodila 3. i 4. maja ove godine, na Vračaru i okolini Mladenovca, jedino što se moglo čuti od okupljenih je "Uhapsite Vučića!".

Stradalu decu niko nije ni rečju pomenuo.

Podsetimo, na protestu se pojavila obešena lutka sa likom predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Ovo je, osim pretnje, i krivično delo za koje preti višegodišnja robija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.