STOTINE MUŠKARACA ODLEPILI ZA NJOM Kupovali njene golišave fotografije, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Moraću da vas razočaram... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:03

STOTINE MUŠKARACA "ODLEPILI ZA NJOM" Kupovali njene golišave fotografije, a onda je usledio HLADAN TUŠ: Moraću da vas razočaram... (FOTO)

Dok su mnogi pisali Klaudiji koliko je prekrasna, neki su shvatili da izgleda previše obrađeno da bi bila stvarna.

Fotografije Klaudije počele su da se pre nekoliko meseci pojavljuju na Redditu, a jedna je posebno privukla pažnju kada je stotinu korisnika, posebno muškaraca, hvalilo njenu lepotu pišući joj koliko je "prekrasna".

Međutim, nekolicina korisnika je shvatila da Klaudija izgleda previše obrađeno da bi bila stvarna.

- Moraću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vam uništim fantaziju, ali ovo nije stvarna žena. Ako ste ikada radili s alatima za veštačku inteligenciju i izrađivali vlastite modele, možete sa sigurnošću reći to. Žao mi je... - objasnio je jedan korisnik Reddita.

Klaudija je stvorena korišćenjem alata za veštačku inteligenciju, a njeni kreatori tvrde da su zaradili oko 100 dolara prodajući njene golišave fotografije korisnicima Reddita koji vjeruju da je stvarna.

- Moglo bi se reći da je naš profil na Redditu samo test da vidimo mogu li ljudi stvarno da prepoznaju razliku. Iskreno, nismo mislili da će ovo izazvati toliku pažnju - rekli su za časopis Rolling Stone.

Istraživači veštačke inteligencije objasnili su da Klaudijine fotografije imaju znakove da ih je stvorila veštačka inteligencija, uključujući čudne pozadinske detalje i mrlje koje su se pojavljivale na različitim mestima.

Nakon pojave fotografija, uvedena je verifikacija za članove koja zahteva od korisnika da pošalju video isečak od 15-ak sekundi kao dokaz identiteta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.