STOJAN IZ RIPNJA ŠOKIRAO NA SASLUŠANJU: Evo zašto sam ubio Nevenu - sramna odbrana monstruma

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 15:03

STOJAN IZ RIPNJA ŠOKIRAO NA SASLUŠANJU: Evo zašto sam ubio Nevenu - sramna odbrana monstruma

Nesrećna devojčica danas je sahranjena na lokalnom groblju.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stojan Ilić (37) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio 16-godišnju devojku 10. aprila 2023. godine u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Teško ubistvo i Teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je priznao izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio je na zemlju.

Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

Kako se nezvanično saznaje, Stojan I. se na saslušanju branio da su ga "spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala".

I njena porodica mu se "podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih se lečio". Rekao je da mu je "jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo".

Prema izvodu iz kaznene evidencije on nije ranije osuđivan.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEVENA MI JE OVO URADILA, ZATO SAM JE UBIO" Užasne reči ubice devojčice iz Ripnja zgrozile sudiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Nesrećna devojčica danas je sahranjena na lokalnom groblju...U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stojan Ilić (37) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio 16-godišnju devojku 10. aprila 2023. godine u Ripnju, a potom pokušao da ubije i tri člana njene porodice...Naredbom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.