Izvor: B92, 03.Maj.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJAKOVIC EKSKLUZIVNO ZA B92

"Sakramento Kings" su se plasirali u drugu rundu plej-ofa NBA lige posto su rano u cetvrtak po jugoslovenskom vremenu pobedili "Finiks Sans" rezultatom 89:82. Do trece, odlucujuce pobede u seriji, "Kings" su dosli najvise zaslugom jugoslovenskog reprezentativca Predraga Stojakovica, koji je postigao 37 poena. "Kings" su do pobede stigli u poslednjim minutima meca, kada su preokrenuli rezultat, posto su prethodno gubili cak s 19 razlike. Neposredno po zavrsetku utakmice, Predrag Stojakovic >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u ekskluzivnoj izjavi za B92 rekao da je "zadovoljan igrom, i svojom i cele ekipe, i da je ovo veliki uspeh za 'Sakramento'". "U ovom momentu uzivam u pobedi", kaze Stojakovic.

Protivnik "Sakramenta" u polufinalu Zapadne konferencije bice aktuelni sampion, ekipa "L.A. Lejkers". Stojakovic kaze da njegova ekipa u tu seriju ulazi sa optimizmom. "Verujem da imamo kvaliteta da ih pobedimo, oni u ovom momentu igraju u vrlo dobroj formi, ali mi necemo igrati pod pritiskom, jer smo ostvarili nas cilj, a to je ulazak u drugu rundu. Ako se potrudimo da zaigramo onako kako znamo, imamo sanse", izjavio je Stojakovic ekskluzivno za B92.

Predstojece utakmice ova dva tima ekskluzivno ce prenositi TVB92 i clanice ANEM.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.