ŠTO PREKO LEŠEVA DECE? Vučić o prisluškivanju i crtanju mete na čelo njegovog sina: Đilasovi su postali MEGAFON grupe Veljka Belivuka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 11:38

ŠTO PREKO LEŠEVA DECE? Vučić o prisluškivanju i crtanju mete na čelo njegovog sina: "Đilasovi su postali MEGAFON grupe Veljka Belivuka!"

"Dragan Đilas, pretpostavljam, to jedva čeka kako bi Danilu život bio ugrožen i kako bi to mene slomilo."

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilašao je danas punkt za vakcinaciju pripadnika garnizona Beograd i članova njihovih porodica u prostoru kasarne "Dedinje".

On je odgovorio i na pitanje novinara kada se može očekivati epilog afere prisluškivanja njegovih telefonskih razgovora.

- Nadležni organi rade svoj posao, ne znam ko šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi i kako radi, ali i da znam ne bih mogao da kažem zato što bi to bilo nefer i mešanje u njihov posao. Ja znam da je to pitanje postavljeno iz brige za bezbednost moje porodice. Biće iznenađenja oko nekih drugih tema koje nemaju veze sa prisluškivanjem, već sa nekim drugim idejama, ali otom-potom. Moje je da trpim i da slušam razne laži i da nikoga zato ni ne tužim. Jer kada bih tužio onda bi se pričalo kako su to strašni pritisci. Jedino mi je žao što moram da ćutim kada mi neko lažno optužuje dete, ali moram nešto da kažem zbog građana Srbije. Đilasovi mediji su juče prenosili reči koje izmisle kriminalci, postali su "megafon" grupe Velje Nevolje. Kriminalci rade to da bi se optuživali i ubijali međusobno, u to uključe i mog sina, a Dragan Đilas, pretpostavljam, to jedva čeka kako bi Danilu život bio ugrožen i kako bi to mene slomilo. Ne vidim drugi razlog da nečije dete na takav način uplićete u razne priče, posebno sa mafijaške strane jer je jasno da je takve laži pisala grupa Veljka Belivuka. Niti se kakav sastanak odigrao, niti bilo šta - istakao je Vučić i osvrnuo se na ubistvo jednog od vođa navijača Partizana Ljubomira Markovića Kiće:

- Biće veliko iznenađenje kada se otkrije ko je ubio gospodina Kiću, i ko je izvršilac i ko nalogodavac... Mi operativno imamo saznanja o kome se radi, a i javnost će saznati kada policija prikupi dovoljno dokaza. Ja se samo nadam da od tog strašnog, bahatog i prljavog stavljanja mete na čelu deci neće biti ništa! Ne zato što se radi o mom sinu, nego što svaki roditelj zna kako bi se osećao kada bi neko govorio slično o njegovom detetu. Ja to ne bih uradio nijednom detetu u Srbiji, a zašto to neki rade nije mi jasno. Razumem da su željni para, slave i politike, ali zašto preko leševa deteta - zapitao se Vučić.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.