ŠTO PRE SPROVESTI VUČIĆEVE MERE Oglasio se Bečić: Ovaj momenat zahteva jedinstvo države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 15:40

"ŠTO PRE SPROVESTI VUČIĆEVE MERE" Oglasio se Bečić: Ovaj momenat zahteva jedinstvo države!

Bečić je izjavio da ovaj momentar zahteva jedinstvo države, institucija i svih građana, ne samo u ovoj ogromnoj tuzi, već i u borbi protiv svakog oblika nasilja.

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, mr Igor Bečić pružio je punu podršku predsedniku Vučiću za mere koje je predložio.

- Jako sam potresen, ove užasne i bolne vesti su nas je zatekle u Ankari na samitu parlamentarne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupštine. Ovo je veoma težak

momenat za naš narod.

- Želim da ovom trenutku kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti pružim punu podršku predsedniku Vučiću za mere koje je predložio. Ocekujem da Vlada otpočne što hitniju primenu mera koje je predsednik saopštio. Istovremeno želim da naglasim nedvosmislenu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova, Ministarstvu Odbrane i Bezbednosno informativnoj agenciji u nastojanjima da obezbede sigurnost svih naših gradjana, a naričito dece u školama. Pozivam i MUP i BIA  na odlučno sprovođenje svih neophodnih mera bezbednosti i bespoštednu borbu protiv svakog oblika nasilja.

- Istovremeno, moram da naglasim, da je ovo momenat koji zahteva jedinstvo države, institucija i svih građana ne samo u ovoj ogromnoj tuzi, već i u borbi protiv svakog oblika nasilja. Stoga mi je neshvatljivo da postoje mediji i pojedinci koji su u stanju da ovako tragične događaje koriste za napade, mržnju i obracune sa predsednikom Vučićem. Nije ovo momenat za tako podlo delovanje, ovo je momenat kada nam je potrebno jedinstvo na svim nivoima društva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.