STIŽU PLJUSKOVI: U Srbiji danas malo sunčano, malo oblačno, u toku noći KIŠA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 08:05

STIŽU PLJUSKOVI: U Srbiji danas malo sunčano, malo oblačno, u toku noći KIŠA

Koje je ovo godišnje doba?

Ujutro i pre podne u Srbiji oblačno s povremenom slabom kišom, dok će tokom dana doći do smanjenja oblačnosti i pojave sunčanih intervala, osim na jugu i istoku zemlje gde će ostati oblačno s povremenom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Temperature će se kretati od 6 do 13 stepeni najniže, dok će najviše temperature biti od 14 stepeni na jugu i istoku Srbije do 19 stepeni u ostalim delovima zemlje.

Vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti umeren do jak, dolaziće iz jugoistočnog pravca, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju mogući su udari olujne jačine.

Tokom noći se očekuje slaba kiša u centralnoj Srbiji, Banatu i na širem području Beograda.

U Beogradu će biti vetrovito, s oblačnim jutrom i kratkotrajnom slabom kišom.

Tokom dana očekuje se smanjenje oblačnosti s mogućnošću sunčanih perioda. Vetar će biti umeren do jak, dolazeći iz jugoistočnog pravca. Temperature će se kretati od oko 11 stepeni najniže do oko 18 stepeni najviše.

Narednih sedam dana u Srbiji će biti promenljivo i natprosečno toplo sa sunčanim i oblačnim intervalima, uz pojavu kratkotrajne kiše, češće u brdsko-planinskim predelima, na jugu i istoku, dok se od srede očekuje zahlađenje s kišom koja će preći u susnežicu i sneg na planinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.