Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 22:30

STIŽE NOVI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE! Princeza Danica Karađorđević trudna drugi put!

Ljubomir Tozev
|

sreda 28. juni 2023. 20:30h


Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Danica Karađorđević oglasila se danas na društvenim mrežama i podelila lepu vest.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Filip i Danica Karađorđević (Foto: Instagram/danicakaradjordjevic) • danicakaradjordjevic / Instagram


– Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da na jesen očekujemo naše drugo dete – napisala je Danica na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa suprugom Filipom Karađorđevićem.
Na slici ih vidimo ispred hrama Svetog Save na Vračaru, a u komentarima su im pratioci odmah čestitali.
Njih dvoje, inače, već imaju sina Stefana, koji je rođen pre pet godina. 2020. godine su doneli odluku da život u Londonu zamene srpskom prestonicom, pa njihov naslednik odrasta u Beogradu.
– Stefan je prvi Karađorđević koji je nakon 90 godina rođen u Srbiji, u Beogradu. Njegovo rođenje oglasila su zvona Hrama Svetog Save i manastira Žiča. To su značajne stvari za jednog tako malog dečaka, koji sve više postaje svestan te pažnje i interesovanja koje privlači – rekla je princeza jednom prilikom za „Stori“.
Filip i Danica Karađorđević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Stefan je u veoma energičnom dobu, radostan je i radoznao, otvoren i karakteran, i mi se trudimo da mu dajemo vetar u leđa za sve njegove nove izazove i želje – dodala je Danica Karađorđević tada.
Njihovu ispovest o tome što tri godine nisu bili na Belom dvoru pročitajte u odvojenom tekstu: „TRI GODINE NISMO BILI NA BELOM DVORU!“ Princ Filip Karađorđević uputio JAVNU KRITIKU OCU!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.