STIŽE NAM ZAHLAĐENJE! Temperatura će naglo pasti za 10 stepeni - kiša i hladna jutra pred nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 22:53

STIŽE NAM ZAHLAĐENJE! Temperatura će naglo pasti za 10 stepeni - kiša i hladna jutra pred nama

Pljuskovi i grmljavina osvežili su danas veći deo Srbije.

Činilo se da će kiša zaobići Beograd, ali veče je donelo pljusak uz grmljavinu i jak severni vetar koji je oborio temperaturu.

Prema prognozi RHMZ-a sreda će biti najhladniji dan ove sedmice. Padavine se još ujutru i pre podne očekuju južnije od Save i Dunava, a posle podne i tamo se očekuje razvedravanje.

Sa severa Evrope stiže osetno hladniji vazduh i spušta temperaturu za 10 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutarnja temperatura biće oko 12 stepeni, najviša do 22, dok će u Beogradu sutra ponovo sunčano, ali uz jak severni vetar. Najviša temperatura u prestonici biće 21 stepen.

U četvrtak će već biti sunčano i malo toplije. Dnevna temperatura biće 24 stepeni, ali će jutarnja biti samo 9. Dan pred vikend biće još toplije sa slabim i promenjivim vetrom, jutarnja temperatura od 6 do 11, a dnevna i do 28. podeoka.

Topla i sunčana subota je pred nama. Posle podne i uveče na severu i zapadu promenljivo oblačno i mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar u većem delu slab i promenljiv, posle podne i uveče na severu i zapadu Srbije u skretanju na umeren i jak severozapadni.đ

Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 28 do 31 stepen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.