STIŽE NAM PRAVO LETO: Danas svežija temperatura, a narednih dana TOPLOTNI TALAS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 07:02

STIŽE NAM PRAVO LETO: Danas svežija temperatura, a narednih dana TOPLOTNI TALAS!

Maksimalna dnevna temperatura u pojedinim mestima iznosiće 28 stepeni Celzijusa

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a posle podne, uz više promenljive oblačnosti, ponegde na istoku i jugoistoku retka pojava kratkotrajnih slabih pljuskova i grmljavine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od devet do 15, najviša od 24 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu pretežno sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i toplo, uz vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura 15, najviša 28 stepeni.

U Srbiji će narednh dana biti toplo i uglavnom sunčano. Posle podne, uz više promenljive oblačnosti, ponegde kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Najviša temperatura od 28 do 33 stepena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2021

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, ali je posle podne na jugu i istoku zemlje, i u Banatu moguća kratkotrajna kiša sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stiže pravo leto – narednih dana toplo i uglavnom sunčano

Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 06:08

Narednih sedam dana toplo u Srbiji. Danas će biti sunčano, a ponegde u Banatu, na istoku i jugu može biti i kratkotrajnih pljuskova. . Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, najviša do 30..I u Beogradu toplo – temperatura do 30 stepeni. .U petak pretežno sunčano...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.