STIŽE I DRUGI! Radosna vest na srpske policijske snage, moćni ruski helikopter uskoro u Srbiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 19:52

STIŽE I DRUGI! Radosna vest na srpske policijske snage, moćni ruski helikopter uskoro u Srbiji (VIDEO)

Pogledajte o kakvoj letelici je reč

Predsednik Srbije u svojoj izjavi datoj za nacoinalnu medijsku kuću na policijskom prikazu povodom dana Ministarstva unutrašnih poslova Srbije rekao da će uskoro u Srbiju doći i drugi kupljeni ruski helicopter Ka-32A11BC za helikoptersku jedinicu MUP-a Srbije.

Naime prikaz dejstva ruskog helikoptera "Kamov" smo u javnosti mogli da vidimo prilikom gašenja požara "Kule Beograd" od pre pola godine i od pre mesec i po dana na vojnom prikazu "Granit 2023" na vojnom aerodromu "Pukovnik pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

Više o tome saznajte u odličnom videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Razgovor komandanta Helikopterske jedinice i Vučića: MUP želi da nabavi još dva H145 i jednog H215, piloti će imati veću platu od ministra i ne podležu pritisku predsednika da se leti u nepovoljnim meteo-uslovima

Izvor: TangoSix.rs, 05.Jun.2023, 10:03

Kako je juče prilikom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova kazao komandant Helikopterske jedinice MUP-a Nenad Nedić, njegova jedinica bi želela da nabavi još dva helikoptera Erbas H145, kao i još jedan H215 Super Puma. Takođe se moglo čuti da će uskoro u Srbiju stići i drugi...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.