STIV VOZNIJAK POSTAJE DRŽAVLJANIN SRBIJE: Suosnivač Epla i njegova supruga dobijaju srpske pasoše

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 13:43

STIV VOZNIJAK POSTAJE DRŽAVLJANIN SRBIJE: Suosnivač Epla i njegova supruga dobijaju srpske pasoše

Stiv Voznijak i njegova supruga dobijaju srpske pasoše.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na njegov predlog, Vlada Srbije dodeliti srpske pasoše jednom od suosnivača kompanije Epl Stivu Voznijaku i njegovoj supruzi.

- Oni će danas ili sutra postati građani Srbije i to je za nas najveća moguća čast - rekao je Vučić novinarima u Predsedništvu Srbije posle razgovora sa Voznijakom.

Vučić je istakao da će on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti ponosni predsednik koji će im uručiti srpske pasoše.

- I sad možemo da se hvalimo da je kompjuterski genije Srbin, koji će najveći deo života da živi u Americi, ali dolaziće neretko i u svoju Srbiju. I mi smo ponosni na to i veoma srećni zbog toga. Ja im čestitam i mnogo, mnogo se zahvaljujem - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.