STIPENDISTI VIŠE NEĆE PLAĆATI AERODROMSKU TAKSU

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIPENDISTI VIŠE NEĆE PLAĆATI AERODROMSKU TAKSU

BEOGRAD - Suđenje Veliboru Bakiću i Milošu Rašiću, optuženim za ubistvo Smaila Tarića (27), avgusta 2008. godine, odloženo je pred Višim sudom u Beogradu zbog sprečenosti člana sudskog veća za ponedeljak, 28. mart.

Prema optužnici, Bakić i Rašić su u noći između 18. avgusta i 19. avgusta 2008. godine namamili Tarića u park pored Veterinarskog fakulteta u Beogradu, gde mu je Bakić sa nekoliko udaraca mačetom odsekao glavu. Tarićeva glava nađena je 22. avgusta 2008. godine u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 318, a policija je u parku kod Veterinarskog fakulteta pronašla Tarićevo telo u žbunju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.