STIGLI SPECIJALCI, OPSADNA SITUACIJA U SISKU! Napadač pobegao u šumu, u toku je potera, meštani u strahu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 23:50

STIGLI SPECIJALCI, OPSADNA SITUACIJA U SISKU! Napadač pobegao u šumu, u toku je potera, meštani u strahu! (VIDEO)

Zastrašujuće scene iz hrvatskog grada

Osam osoba je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila večeras u sisačkom naselju Kanak u Hrvatskoj. Nažalost, u krvavom piru pomahnitalog muškarca jedna osoba je izgubila život. U ovom trenutku policija traga za počiniteljem, koji je kako prenose hrvatski mediji nakon zločina pobegao u šumu.

- Oni koji su prebačeni u bolnicu imaju prostrelne rane u glavi, stomaku, rukama i nogama - prenosi "Večernji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list". Među osmoro prevezenih u bolnicu nema dece.

Jedna osoba je prevezena u sisašku bolnicu jer je bila na respiratoru u kući i nestala je struja, zato je morao da bude hospitalizovan.

Kako prenosi "Večernji list", napadač je zapalio i tri kuće, pa je tokom intervencije povređen i jedan vatrogasac, koji je nagutao dima. Podsetimo, ranije je za Večernji dežurna Hitna služba iz Siska potvrdila da je na obradi osam osoba.

- Strašno, ceo Sisak je u strahu jer tog čoveka nisu našli. Komšiluk je pod opsadom, ne znamo šta se dešava. Sve je puno policije - rekao je jedan Siščan za 24sata.

- Živim veoma blizu tog naselja, ovde je opsadno stanje. Sedim kod kuće u šoku i ne mogu da verujem - rekao je jedan meštanin iz Siska.

Kako je objasnio čuo je pucnje, a potom zvao policiju.

- Čuo sam pucnje i odmah pozvao policiju. Došli su specijalci i sve blokirali, čuju se sirene - rekao je on za portal "24sata.hr".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.