STIGLA MAJČINSKA KLETVA: Nezapamćeno ubistvo! Marijana ispalila ŠEST HITACA u ćerkinog napasnika Pucala sam mu u leđa, a HTELA SAM u lice! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 21:21

STIGLA MAJČINSKA KLETVA: Nezapamćeno ubistvo! Marijana ispalila ŠEST HITACA u ćerkinog napasnika "Pucala sam mu u leđa, a HTELA SAM u lice!" (VIDEO)

Nije mogla da sluša laži o svom maloletnom detetu.
Marijana Bahmajer je šestog marta 1981. godine ušetala u sudnicu i ubila Klausa Bovskog, seksualnog prestupnika, kojem se tada sudilo za silovanje i ubistvo njene sedmogodišnje ćerke.
Osuđenik je preminuo, nakon što je nesrećna majka u njega ispalila više hitaca. Njoj je usledilo suđenje, na kom je dobila šest godina zatvora zbog ubistva.
Marijana je bila siromašna, samohrana majka. O Ani se brinula i uporedo vodila je pab u zapadnonemačkom gradu Libeku, dok je dvoje starije dece dato na usvajanje.  
Kobnog gana, Ana se posvađala sa majkom. Nakon napuštanja iz škole, oteo ju je lokalni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.