STIGAO SAM NA RTS, HVALA LJUDIMA NA PODRŠCI! Vučić se oglasio na Instagramu pred gostovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO SAM NA RTS, HVALA LJUDIMA NA PODRŠCI! Vučić se oglasio na Instagramu pred gostovanje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na RTS-u u emisiji Upitnik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u zgradu RTS odakle se kratko oglasio na Instagramu:

- Stigao na RTS. Hvala svim ljudima na podršci." Poslednje pripreme pred emisiju, predsednik Vučić u zgradi RTS-a - piše na Instagramu predsedniak Srbije.

"Stigao na RTS. Hvala svim ljudima na podršci." Poslednje pripreme pred emisiju, predsednik Vučić u zgradi RTS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 5, 2019 at 11:46am PST

Ranije danas povodom najavljenog napada na njega, predsednik je rekao da je prihvatio poziv RTS-a i da će doći.

- Nisam snimao unapred, neću ići na Košutnjak. Želim da im poručim da ću doći baš kada je najavljeno, neću mnogo pre vremena da dolazim - rekao je Vučić u telefonskom razgovoru za TV Pink.

Rekao je da oni koji su uoči njegovog gostovanja najavili okupljanje ispred RTS-a, ne dolaze da mu postave pitanja kako su rekli, već da „uteraju strah u kosti svakome ko bi im se suprostavio i zbog želje da kontrolišu kretanje ljudi“.

On je svoje pristalice pozvao da ne dolaze ispred RTS-a u znak podrške, jer po njegovoj oceni aktivisti Jedan od pet milona i Dveri „samo traže incident“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.