STEFANOVIĆ OSUDIO VILIĆEVU IZJAVU: Zahvaljujući prisebnosti Vučićevog obezbeđenja sprečeno ubistvo

Izvor: Kurir, 12.Jul.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ OSUDIO VILIĆEVU IZJAVU: Zahvaljujući prisebnosti Vučićevog obezbeđenja sprečeno ubistvo

Nedopustivo je da Vilić ne pokaže ni trunku odgovornosti i profesionalizma, posebno imajući u vidu činjenicu da je samo zahvaljujući prisebnosti premijerovog obezbeđenja sprečeno ubistvo. Plašim se da će izostati i ozbiljna istraga i da počinioci ovog teškog krivičnog dela, kao i organizatori i inspiratori, nikada neće odgovarati, naglasio je ministar Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović  najoštrije osuđuje izjavu direktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Direkcije za koordinaciju policijskih tela  BiH, Mirsada Vilića, povodom napada na premijera Srbije Aleksandra Vučića, na

komemorativnom skupu u Potočarima, u kojoj se kaže da odgovornost za napad snose  pripadnici obezbeđenja predsednika Vlade Srbije, odnosno glavni pratilac premijera.

„Sramotna je ocena Vilića da su pripadnici obezbeđenja predsednika Vlade  Srbije odogovorni za to što se desilo premijeru Vučiću u Potočarima. Nedopustivo je da Vilić ne pokaže ni trunku odgovornosti i profesionalizma, posebno imajući u vidu činjenicu da je samo zahvaljujući prisebnosti premijerovog obezbeđenja sprečeno ubistvo“, naglasio je ministar Stefanović i konstatovao da je policija federacije BiH morala da pruži adekvatnu i jednaku zaštitu svim  štićenim ličnostima na ovom skupu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.