STAVILI MU RUKE NA LISICE ČIM SU GA OTPUSTILI IZ BOLNICE! Uhapšen suspendovani policajac koji je ranjen u restoranu na Autokomandi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 15:01

STAVILI MU RUKE NA LISICE ČIM SU GA OTPUSTILI IZ BOLNICE! Uhapšen suspendovani policajac koji je ranjen u restoranu na Autokomandi

On je otpušten iz bolnice i odmah su mu stavljene lisice na ruke.

Suspendovani policajac koji je bio teško ranjen 30. jula u jednom restoranu na Autokomandi u Beogradu, uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Suspendovani policajac bio je ranjen tri puta u stomak i jednom u ruku i do danas je bio na bolničkom lečenju. Čim je otpušten, određeno mu je zadržavanje po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja.

Podsetimo, suspendovani policajac koji je bio teško ranjen, taksijem se prevezao u Urgentni centar. Pištolj koji je imao kod sebe u trenutku napada, kako se sumnja, pomogli su mu da sakrije dvojica prijatelja i oni su posle saslušanja u tužilaštvu pušteni u kućni pritvor.

Za napadačem, podsetimo, i dalje se traga.

Sumnja se da su muškarci sedeli za istim stolom i da je između njih došlo do zučnje rasprave, nakon koje je napadač otišao do svog automobila, stavio fantomku, potom se vratio i pucao u suspendovanog policajca. Pošto je ispalio hice, pobegao je sa mesta zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, napadnut muškarac je policajcima rekao da ne poznaje napadača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.